Sme veľmi radi, že sme do našej širokej ponuky značkových svetových produktov mohli zaradiť ďalšiu svetoznámu novinku – bránky pre loptové hry značky BAZOOKAGOAL. Na čo všetko sa môžete tešiť a čo nájdete v našej ponuke? Čítajte ďalej!

 

 

Kvalitné bránky BAZOOKAGOAL

Bránky BAZOOKAGOAL sú vo svete špičkou medzi vybavením pre tréning, ale aj samotnú ostrú hru loptových hier. Vyznačujú sa vysokou kvalitou, profesionálnym spracovaním a naozaj dlhou životnosťou. Dôležitú úlohu zohráva aj moderný a nadčasový dizajn, ktorý lahodí každému oku.

 

Bránky pre svetové špičky

Chelsea, Arsenal, Real Madrid, Barcelona, Ajax, Liverpool, Manchester City alebo Everton. To sú len niektoré z klubov, ktoré používajú bránky a iné vybavenie od výrobcu BAZOOKAGOAL. Chcete sa zaradiť medzi svetovú špičku a trénovať s rovnakým náradím? BAZOOKAGOAL je odpoveďou.

 

Nielen pre malé loptové hry

Bránky BAZOOKAGOAL z našej ponuky nie sú určené len na tréning svetoznámych tímov. Skvele si s nimi zahrajú aj malé deti, dorastenecké kluby, ale aj partia chlapov, ktorá si rada vo voľnom čase zaspomína na mladosť pri partičke futbalu na záhrade. Odberateľov však máme aj medzi športovými klubmi.

 

Tovar máme stále skladom

Ako jediní na Slovensku máme všetky produkty stále skladom. Na svoju vysnívanú bránku tak nemusíte čakať celé týždne. Už o pár dní môže “zdobiť” váš štadión, športovú halu alebo trávnik na záhrade.

 

Zabezpečíme aj náhradné diely

Na nás sa môžete spoľahnúť! V rámci záruky sa vieme postarať aj o servis a dodanie náhradných dielov pre vašu bránku v prípade, že by ste trénovali až príliš tvrdo. Neváhajte nás kontaktovať v prípade akýchkoľvek otázok o novom produkte. Radi vám všetko vysvetlíme!