S loptami alebo iným športovým vybavením značky Gala sa stretol pravdepodobne každý z nás. Firma sídli v českom Prostějove necelých 100 kilometrov od slovenských hraníc a funguje neptretržite už od roku 1949. Lopty Gala tvoria neodmysliteľnú súčasť mnohých slovenských, českých, ale aj zahraničných školských telocviční.




Kvalitné a odolné lopty

Produkty značky Gala sú určené nielen pre profesionálny, ale aj pre rekreačný šport a spĺňajú všetky prísne predpísané technické parametre. Vysokú kvalitu lôpt potvrdzujú aj certifikáty od medzinárodných federácií FIVB a FIBA. Či už si objednáte lopty do športovej haly pre profesionálny tím, pre deti do školy alebo na domáci tréning a hru, rozhodne nešliapnete vedľa.


Cenovo dostupné lopty a športové vybavenie

Spoločnosť Gala vyrába volejbalové lopty, basketbalové lopty, ale aj lopty na vybíjanú, nohejbal či beachball. Lopty majú naozaj dlhú životnosť a sú pripravené na to, aby ich športovci alebo deti používali niekoľko hodín denne každý deň. Napriek vysokej odolnosti sú príjemné na dotyk a hráči si pochvaľujú aj správanie lôpt pri dopade na hraciu plochu.