Pri nákupe na našom e-shope sme spustili novú možnosť financovania objednávok pre podnikateľov, organizácie, obce a ostatné IČO subjekty. Prostredníctvom nemeckej leasingovej spoločnosti GRENKE so sídlom v Baden-Badene a vyše 40 ročnou históriou v leasingu v 30 krajinách sveta je nákup športového vybavenia pre investičné účely jednoduchší aj na Slovensku.


Financovanie objednávok cez leasing

Pre spoločnosti, ktoré potrebujú zafinancovať rozsiahly nákup športového vybavenia (napríklad pre zariadenie fitness centra, nového ihriska v obci či rekonštrukciu staršieho multifunkčného ihriska) je ich nákup priamou platbou z osobných zdrojov často nereálny a financovanie prostredníctvom bezúčelového úveru nevýhodné či dokonca nenávratné. Ak si napriek tomu potrebujete udržať špičkovú úroveň technológií vo forme nového tréningového vybavenia a nechcete zaostávať za konkurenciu pri sporení na nové vybavenie alebo dané zariadenia nevyhnutne potrebujete, leasing je jednou z najrýchlejších a najvýhodnejších možností.


Jednoduché podmienky, nízke splátky

Jednoduché podmienky, rýchle vybavenie a nízke splátky sú hlavnými atribútmi, ktoré hovoria v prospech financovania takejto rozsiahlej investície prostredníctvom leasingu. Spoločnosť GRENKE je navyše stabilným hráčom na trhu s transparentnými podmienkami a množstvom spokojných klientov.


Podmienky leasingu na Simplysport.sk

Leasing môžete využiť pri nákupe techniky v cenovom rozsahu od 500 € až do 500.000 € bez DPH. Akontácia začína už od od 0 %. Dĺžka trvania leasingu je variabilná, môže trvať 6, 9, 12, 24, 36, 48, 60 alebo 72 mesiacov. Financovanie je dostupné aj pre podnikateľov s krátkou existenciou firmy, minimálne však 1 rok. Splátky si môžete zahrnúť do nákladov v plnej výške, čo pôsobí veľmi priaznivo na peňažný tok firmy. Splátky sú navyše nemenné počas celej doby financovania.


Výhody nákupu cez leasing

Leasing vám umožňuje pokryť náklady na investície až do 100 % z cudzích zdrojov (nielen) vďaka nulovej akontácii, čím šetrí vaše likvidné prostriedky, ktoré možno použiť na rozvoj hlavnej alebo inej podnikateľskej činnosti. Pri vybavovaní úveru je naopak často jednou z podmienok napríklad 20 % vlastných zdrojov. Vybavenie leasingu je z časového hľadiska oveľa jednoduchšie a rýchlejšie, ako vybavenie úveru na podnikanie. Vaše nové zariadenie môže zarábať v priebehu splácania na pokrytie svojej obstarávacej ceny. Vďaka leasingu môžete investovať v oveľa väčšom rozsahu a tým si zabezpečiť konkurenčnú výhodu či časový náskok.


Nakupujte cez leasing na Simplysport.sk

Potrebujete nové tréningové pomôcky pre váš klub, posilňovacie stroje a zariadenia do obecnej či firemnej posilňovne, zariadenie športovísk alebo akékoľvek iné športové vybavenie v menšom či väčšom rozsahu? Zvážte výhodné financovanie prostredníctvom leasingu a nečakajte dlhšie. 


Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať, alebo si prečítajte viac na www.grenke.sk a www.grenke.com