Spoločnosť JOMA, ktorá tvorí dôležitú súčasť nášho portfólia športovej obuvi a ďalšieho vybavenia pre športovcov uviedla v novembri 2022 na trh špeciálnu edíciu futsalovej obuvi na počesť a zároveń v spolupráci s najlepším hráčom futsalu na svete menom Ferrão. Ide o model Top Flex Rebound, ktorý nájdete aj v našej ponuke.



Futsalová obuv pre najlepších

Ako lepšie si vybrať futsalovú obuv, než podľa tej, ktorú používajú svetové futsalové hviezdy? Na počesť najlepšieho svetového hráča futsalu z Brazílie vytvorila značka Joma jedinečný dizajn pre najikonickejší model z ich futsalového sortimentu, a to pre halovky Top Flex Rebound. Pri výrobe topánok boli, samozrejme, použité najmodernejšie technológie.


Ferrão sa podieľal na vývoji

Ferrão, celým menom Carlos Vagner Gularte Filho, sa priamo podieľal na vývoji tohto modelu. Spolupracoval s dizajnérskym tímom v spoločnosti Joma a vďaka tejto spolupráci sa im podarilo vytvoriť naozaj jedinečný personalizovaný kúsok. Mimoriadne dôležitá bola najmä spätná väzba od samotného hráča, vďaka ktorej sú topánky nielen pekné na pohľad, ale aj funkčné a komfortné.


Nenapodobiteľný dizajn

Na čistej bielej koženej vrstve nájdeme rôzne malé detaily v žltej, modrej a zelenej farbe, ktoré symbolizujú domovskú krajinu hráča – Brazíliu. Rovnaké farby nájdeme aj na nápadnom a nápaditom šnurovaní. Logo Joma v modrej farbe sa nachádza na bočnej strane topánky a logo Ferrão na vrchnej časti jazyka, aby bolo dobre viditeľné. 


Technológie v obuvi Joma Top Flex Ferrão 

Dokonalé odpruženie vytvorené pomocou technológie Reactive Ball v medzipodrážke vám ponúkne tie najlepšie vlastnosti, ktoré oceníte počas prudkých manévrov alebo intenzívneho behu. Súčasťou obuvi je zároveň technológia dvojitého odpruženia FULL DUAL PULSOR v hornej časti medzipodrážky. Samotná koža je vybavená ventilačným systémom VTS.


Trénujte a hrajte aj vy ako profesionáli

Spoločnosť Joma opäť potvrdila, že je absolútnou jednotkou a tou najsilnejšou značkou na trhu s futsalovým športovým vybavením. Podpisujú sa pod to osobné skúsenosti a referencie stoviek profesionálnych hráčov a klubov po celom svete bez výnimky. Zaraďte sa aj vy a váš tím medzi túto elitu. V našej ponuke nájdete desiatky skvelých modelov – a to nielen obuvi, ale aj dresov, lôpt a ďalšieho športového vybavenia aj pre iné druhy športov.


Zaujal vás model Joma Top Flex Rebound?

Prezrite si našu ponuku. Zaujme vás napríklad model v bielej, tyrkysovej a neónovo žltej farbe? Alebo uprednostníte základnejší Top Flex model? Joma Top Flex Rebound máme v ponuke aj vo výraznejšej oranžovej, ktorá rozhodne upúta pozornosť – skladom aj veľkosti pre niektoré dámy. V dopredaji máme ešte tento zaujímavý model s kombináciou bielej, lososovej a zelenej alebo model Joma Regate. Určite si pozrite aj model FS Reactive, ktorý je medzi zákazníkmi mimoriadne obľúbený.


V ponuke máme množstvo nových haloviek na futsal, ktoré rozhodne stoja za vašu pozornosť. Ktoré sa stanú vašimi favoritmi?