Dnešný trh ponúka širokú škálu výživových doplnkov pre športovcov a aktívnych ľudí. V každej správnej domácnosti by tak určite nemali chýbať kvalitné maslá a nátierky lahodnej chuti bohaté na zdravé

    tuky, bieloviny a vitamíny. Zabudnite na nezdravé produkty plné lacného palmového oleja a bieleho cukru.


    Jedným z takýchto produktov je určite PROTEINELA CZECH VIRUS. Neporovnávajte tento produkt s nutelou, pretože po obsahovej stránke je PROTEINELA nepochybne zdravšia a výživnejšia. Predstavuje obsah arašídov 45%, lieskových orieškov 30%, proteínov (obsahuje srvátkový izolát 10% - CFM, UltraWhey 90 instant), belgickej čokolády 10% a kokosového oleja 5%. Má vysoký podiel kvalitných živín, vysoký podiel bielkovým a zdravých tukov. Vďaka svojmu zloženiu konzumácia PROTEINELI napomáha k udržaniu svalovej hmoty a stimuluje jej rast.

 

 


     Podobným produktom je CARAMELA CZECH VIRUS. Rovnako aj PROTEINELA, aj CARAMELA je bohatá na bielkoviny a zdravé tuky. Obsahuje arašidy, bielu čokoládu, proteíny (obsahuje srvátkový izolát - CFM, UltraWhey 90 instant), himalájsku soľ a BIO kokosový olej. Nátierka je dochutená jemným karamelom.


    Obe nátierky môžete použiť na ochutenie proteínového nápoja, ako nátierku do palaciniek alebo len tak od chuti na lyžičku. Fantázii sa medze nekladú!


    V ponuke máme aj neochutené maslá iných druhov orechov, ktoré sú výborným zdrojom zdravých prírodných bielkovín, sacharidov a tukov s jemnou lahodnou chuťou. Súčasťou týchto orechových masiel sú mono a poly - nenasýtené tuky, ktoré sú veľmi dôležité pre zdravé srdce a srdcovo - cievny systém. Tiež pomáhajú pri zachovaní vyváženej zdravej stravy nielen pre športovcov, ale aj pre ľudí, ktorí si chcú dopriať zdravé kalórie. Odporúčame pri naberaní, ale aj pri chudnutí. Uplatnenie nájde najmä pri ochucovaní vašich jedál, pri varení alebo ako nátierka.


Napríklad:


•    Mandľové maslo MYPROTEIN ponúkame s kuskami orechov a aj bez /jemné bez orechov/

- Kyselina olejová, ktorá sa nachádza v tomto masle má podobné zdraviu prospešné účinky ako olivový olej a to ju robí dôležitou zložkou proti boju a prevencií ochorení srdca.
Mandle použité v mandľovom masle sa pražia v ich prírodnej hnedej šupke pred mletím, aby mohli vyprodukovať výrazne mandľové maslo.
Do mandľového masla nieje nič iné pridané, takže sa jedná o čisto prírodný a zdravý produkt.

 

Všetky spomínané maslá nájdete na www.simplysport.sk na odkaze uvedenom nižšie:
https://www.simplysport.sk/doplnky-vyzivy-a-kulturistika#/zdravé-ingrediencie-vitamíny-a-minerály-c234/sort=p.sort_order/order=ASC/limit=16

Dobrú chuť :)