Halovky na volejbal: výber vždy závisí od pozície hráča 

 

Veľké množstvo si myslí, že na halové športy existuje nejaká univerzálna halová obuv. Len málokto však vie, že konkrétne športy majú svoje špecifiká. Keď zájdeme ešte hlbšie, objavíme špecifiká aj pre konkrétnu pozíciu, na ktorej hrá daný hráč. Dnes sa detailne pozrieme na volejbalovú obuv. 

 

 

 

Univerzálna obuv pre každého volejbalistu 

Mizuno Wave Tornado X sú halovky vhodné na komfortnú volejbalovú hru. Poskytujú vám dostatočnú stabilitu aj počas náročnejších výpadov. Sú vhodné pre amatérskych hráčov, ktorí to myslia s volejbalom vážne, ale aj pre profesionálov, ktorí si potrpia na kvalitu. 

 

Pre menej náročných 

Základný model Mizuno Wave ponúka nízku hmotnosť a vysokú obratnosť. Ak hľadáte vysokú kvalitu za rozumnú cenu, tento model je určený práve pre vás. Je špeciálne vytvorený pre nadšencov halového volejbalu a zohľadńuje všetky ich potreby. 

 

Skoro ako na boso 

Wave Lightning Z2 sú super ľahký model, ktorý využijú hráči napríklad na sieti. Moderná bezšvovú konštrukcia sa stará o extrémne nízku váhu. Ani pri tých najvyšších skokoch vás tak nebude limitovať pocit ťažkých topánok a dokážete tak zachrániť viac smečov. 

 

High-end bez kompromisov 

Wave Lightning Z3 sú halovky v špičkovej triede pre tých najnáročnejších volejbalistov. Je úplne jedno, či práve podávate, bránite sieť alebo sa hádžete do poľa. Top výrobná technológia vám zaručuje maximálny pocit istoty v každom bode hry a v každej situácii. 

 

Pre bežcov 

Mizuno Wave Bolt už z názvu napovedajú, že sú určené pre ubehaných hráčov. Dokážete zachrániť smeč na druhej strane hracieho poľa aj vtedy, keď sa vaši spoluhráči vrhli iným smerom? Ak aj nie, s týmito topánkami sa to dokážete naučiť. Sú vhodné pre všetkých, ktorí nedokážu zostať na jednom mieste a potrebujú maximálnu slobodu pri presunoch po ihrisku.